Tarife

Wedding Standard

acoperirea completa a evenimentului
1 FOTOGRAF
1 VIDEOGRAF
1 ASISTENT
NUMAR NELIMITAT DE FOTOGRAFII (minim 800)
CORECTAREA tuturor fotografiilor predate.
SESIUNE FOTO in ziua nuntii.


€1650

Wedding Clasic

ACOPERIREA COMPLETA A EVENIMENTULUI
1 FOTOGRAF SI UN ASISTENT (care nu are rol de fotograf)
2 VIDEOGRAFI
NUMAR NELIMITAT DE FOTOGRAFII (minim 800)
CORECTAREA tuturor fotografiilor predate.
SESIUNE FOTO in ziua nuntii.
SEDINTA TRASH THE DRESS
PHOTOBOOK


€1950

Wedding Extra

ACOPERIREA COMPLETA A EVENIMENTULUI
2 FOTOGRAFI SI UN ASISTENT
2 VIDEOGRAFI
NUMAR NELIMITAT DE FOTOGRAFII (minim 800)
SESIUNE FOTO in ziua nuntii.
SEDINTA TRASH THE DRESS
2 PHOTOBOOK 60 *30 CM
2 PHOTOBOOK 20*40 CM


€2450

Civil Wedding

- Acoperirea evenimentului de catre un fotograf, videograf si un asistent fotograf.
- Numar nelimitat de fotografii (minim 500)
- Sesiunea foto de cuplu in ziua evenimentului


€500

Christening

- Acoperirea evenimentului de catre un fotograf, videograf si un asistent fotograf.
- Numar nelimitat de fotografii (minim 500)
- Sesiunea foto in ziua evenimentului
- PHOTOBOOK 30*60 CM


€800

FAQ

Cum vom primi fotografiile de la nunta noastră?

Fiecare fotografie pe care o veți primi va fi editată, individual, din punct de vedere al încadrării, contrastului, balansului de alb și al expunerii, conform stilului nostru. Fotografiile finale vor fi livrate printr-o galerie online.

Câte fotografii vom primi?

Numărul fotografiilor pe care le livrram este diferit în funcție de tipul evenimentului, de momentele din cadrul acestuia sau de numărul de invitați. Vom fotografia tot ceea ce consideram că merită fotografiat, fără a ne restricţiona în vreun fel.
Orientativ pentru un eveniment tip nuntă, se predau între 800 și 1200 de fotografii, iar pentru un botez, între 300 și 600 de fotografii.

În cât timp vom primi fotografiile?

Prelucrarea fotografiilor este un proces laborios. Fiecare eveniment în parte este tratat cu atenție sporită și grijă pentru detaliu. În funcție de volumul de muncă termenul de livrare poate fi între 60 și 90 de zile lucrătoare de la data ultimelor fotografii realizate.

Vom primi și fotografii alb-negru?

Da. În fotografiile finale veți regăsi și fotografii alb-negru. Decizia dacă o fotografie va rămâne color sau alb-negru este de cele mai multe ori o alegere estetică personală care ține de stil și de ceea ce transmite respectivul cadru.

Dorim să avem fotografiile și într-un album. Ne poți face și albume foto?

Desigur! Colaborăm cu producători de albume respectați din Baia Mare și vă putem oferi o gamă largă de albume foto Premium. Majoritatea mirilor pe care i-am fotografiat noi ales să aibă cel puțin un album foto ca o amintire palpabilă.

Cine alege fotografiile din album ?

Fotografiile le vom alege împreună iar după terminarea design-ului, veți primi în format digital macheta albumului pentru a o studia și pentru a-mi comunica eventualele schimbări pe care doriți să le faceți. După ce primim “undă verde” de la voi o să îl trimiemt la printat.

Cât timp stați la nunta noastră?

În ziua nunți vom fi prezent de la început (pregătiri) până la tăierea tortului (maxim ora 3 dimineața)

Avem cununia civilă într-o altă zi, veți fi prezenti și atunci?

În cazul în care aveți cununia civilă în altă zi decât cea a nunții, vom fi prezenti. Cu mențiunea că acest serviciu se tratează independent de marele eveniment.

Putem primi și fisierele brute, în format RAW?

Nu, fișierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau cumpărare. Livrarea fotografiilor în format brut o consider o practică neprofesională. Fotografiile selectate pentru editare și livrarea finală reflectă standardul și viziunea noastră asupra evenimentului.

Îmi place stilul de fotografiat fotojurnalistic, dar îmi doresc ca fotografiile să fie retușate în photoshop. Poți face asta?

Nu, îmi pare rau. Stilul de fotografiat fotojurnalistic nu presupune corecția ridurilor, retușuri ale pielii, slăbire realizată în Photoshop, etc. Putem discuta despre mici retușuri, cum ar fi un coș foarte vizibil, pentru fototografiile din album.

Dacă dorim ca ședința foto să se facă într-o locație specială, este necesar un permis special pentru asta?

Sunt multe locuri unde nu este necesar un permis special de fotografiere însă dacă vă doriți ca ședința foto să se realizeze într-un muzeu sau o cafenea este necesar un accept din partea conducerii. Dacă este necesar un permis special, acesta cade în sarcina voastră.

Sunteți disponibil pentru deplasări?

Da! Îmi place să călătoresc și să descopăr locuri noi în care să realizez fotografii creative. Costurile legate de transport și cazare se taxează separat.

Cum pot să rezerv data evenimentului meu?

Rezervarea datei este singura metodă prin care ne asigurăm reciproc colaborarea la eveniment. Prețul rezervării datei este de 25% din valoarea totală și se achită la semnarea contractului. Rezervarea datei nu este returnabilă în cazul în care vă răzgândiți asupra evenimentului.


Ești interesat de oferta noastră?