Salut, Sunt Adrian Iovan,


si sunt fondatorul conceptului MDD Photography. Sunt fotograf de eveniment, de circa 5 ani, tata de 8 ani si sot de peste 11 ani. Povestea MDD Photography a inceput in anul 2014, cu fotografie de peisaj si arhitectura, încercând sș scoatem în evidență frumusețile zonei Clisurii Dunării si turismului montan din județul Mehedinti. Cum fotografia si promovarea turismului sunt strâns legate, nevoia de cunoaștere si de dobândire a cunoștințelor noi a condus la urmarea unor cursuri și workshop-uri tematice începând cu anul 2015.


Începând cu anul 2016, am descoperit fotografia de eveniment fotojurnalismul.

Fotojurnalistul are o misiune grea, deoarece prima regula a fotojurnalismului spune ca nu ai ai voie sa afectezi atmosfera in care s-au desfasurat evenimentele, adica nu ai voie sa influentezi ambientul sau, mai bine zis, trebuie sa fotografiezi exploatand intr-o cat mai mare masura lumina ambientala.

Pentru ca fotojurnalismul combina instantaneul cu latura artistica a fotografiei.

Sunt de părere ca va trebui sa va alegeti cu grija fotograful si sa fiti convinsi cu mult inainte, ca el va fi capabil sa capteze cu profesionalism si sensibilitate fiecare zambet, fiecare lacrima, emotiile si bucuriile din ziua nuntii. Ca subdomeniu al fotografiei, fotografia de nunta face parte din categoria fotojurnalismului, considerat a fi unul dintre cele mai grele domenii al fotografiei. De ce? Foarte simplu! Pentru ca fotojurnalismul combina instantaneul cu latura artistica a fotografiei.

Filosofia noatră este orientată către experienșă nu căatre serviciu. in sensul că:

Tu nu cumperi niciodată un serviciu fotografic sau video, ci cumpreri încrederea în acele persoane, care vor fi alături de tine într-o zi asa specială, iar tu te vei simți în siguranță pentru că tu ai convingerea că ei știu ce au de făcut!Testimoniale

Testimoniale

“Puncte forte? Nu există punct forte, pentru ei barierele nu s-au inventat. Orice lucru care îți depășește imaginația îl găsești la ei. Sunt o echipa cu un devotament extraordinar. Nu-i recomand eu! Îi recomanda portofoliul și calitatea!!! Nu o sa regretați!”